Expomarkt

Tijdens het symposium zal een expomarkt worden georganiseerd. De uitgelezen kans voor bezoekers om met producten kennis te maken en voor exposanten om met de doelgroep in contact te komen.

Aanwezig op de expo markt

Physio-Tech

PHYSIO-TECH GmbH is a well established company specializing in the manufacturing of high quality appliances for physiotherapy such as UNDERWATER TREADMILLS FOR DOGS.
Our treadmills are in use world-wide – with a high customer satisfaction. Due to a thorough development and construction with constant improvement our treadmills are unique in many aspects.
We offer 4 different models, 3 of them are also availabe as „MOBILE VERSIONS“ –for the installation in vehicles or trailers.
Watch our product film on youtube

Early Beau

Early Beau is een dealer van diverse merken met producten voor paarden. Door eigen ervaring kunnen we voor 100% achter deze producten staan. Iedereen die een paard of pony heeft, weet het: je wilt het allerbeste voor je vriend of vriendin op vier benen om zo lang mogelijk met en van elkaar te kunnen genieten. Maar ook (bijna) iedereen loopt vroeg of laat tegen kleinere of grotere problemen aan. Met de merken verkrijgbaar via Early Beau en de adviezen die we hierover kunnen geven, willen we bijdragen aan een gezond en gelukkig leven voor uw en onze paarden/pony’s.
Magneettherapie voor paarden en honden Onze missie: zo veel mogelijk honden, paarden en pony’s te helpen zodat zij naar hun beste kunnen presteren, snel(ler) genezen en een gelukkig leven hebben, waarbij ze lekker in hun vel zitten.

Magnacare

Verkoop en verhuur van apparatuur voor pulserend magneetveld en laser therapie apparatuur voor paard, hond en mens.

Verhuur is mogelijk om de apparatuur uit te proberen, maar ook om door te verhuren aan klanten zodat het probleem intensiever behandeld kan worden.

VVDB

Betrouwbare partner van de zelfstandige dierenarts en dierfysiotherapeut

Als dierenarts en dierfysiotherapeut sta je dagelijks voor nieuwe uitdagingen. Wij ondersteunen als groothandel met goed materiaal. Diergezondheid staat bij ons voorop, met onze open aanpak gaan wij voor een duurzame samenwerking. Wij komen uit de praktijk en weten precies wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen werken.

Onze focus: gemak voor onze klanten, een compleet assortiment en persoonlijke service. Wij adviseren, informeren en trainen onze partners. Met onze no nonsens aanpak zijn wij inmiddels uitgegroeid tot groothandel met meer dan 5.000 artikelen. Wij staan voor je klaar!

Vetocare

Vetocare is de meest gebruiksvriendelijke patiëntenadministratie voor de dierenarts, dierfysiotherapeut, osteopaat, chiropractor en andere dierprofessionals.

Belangrijke functies van Vetocare: 

  • Patiëntenadministratie
  • Verslaglegging met eigen sjablonen
  • Online intake met eigen inschrijfformulieren
  • Agenda met afspraakherinneringen 
  • Online afspraakverzoeken ontvangen
  • Producten en voorraadbeheer
  • Facturatie met koppeling naar boekhouding

Altranet

Altranet is importeur en groothandel van innovatieve merk producten voor de dierenspeciaalzaak en dierenklinieken. In 1992 begon ons assortiment met de Springer, de speciale beugel voor aan de fiets om de hond veilig mee uit fietsen te nemen. De focus en kracht van Altranet ligt op het gebied van innovatieve, unieke en zeer functionele producten voor de hond. Merken als Thundershirt, FitPaws, Comfy Cone, Solvit en Springer zijn voorbeelden uit het assortiment.

EasyAngle

EasyAngle is an innovative device used to measure range of motion in animals. It gives a hand free when taking measurements allowing you to support the animal. By quantifying range of motion during animal rehab, you have the opportunity to clearly document progress as the animal regains mobility. Measurements take just two clicks and the angle is displayed clearly on the screen. Designed and manufactured in Sweden, EasyAngle is CE marked and FDA listed.

HPLT

HPLT is marktleider in Nederland in High Power Laser Therapie. HPLT ontwikkelt en produceert zelf zijn laser in Verona, Italië.
HPLT onderscheidt zich van andere leveranciers omdat de laser niet “een product” in ons assortiment is. Laser IS ons assortiment.
Daarnaast levert HPLT een gratis 7 dagen per week helpdesk, gratis “on site” training van iedere nieuwe gebruiker in het 1e jaar van aanschaf en gratis “hands on” training.
HPLT doet niet aan online meekijkcursussen. HPLT komt naar jou!

Door de zeer scherpe prijsstelling is bij de gemiddelde dierenfysiotherapeut de return on investment slechts 6 maanden!
Wil je wel maar kun je even niet investeren? Dan kan HPLT jou helpen met een leasedeal al vanaf 100 euro per maand!

Hondenrolstoel

Sinds 1998 maken wij de Hondenrolstoel, een speciaal op maat gemaakt hulpmiddel, voor honden, katten en konijnen. Tijdelijk invalide dieren revalideren sneller in een Hondenrolstoel en blijvend invalide dieren kunnen weer on the move.

Levertijd 1-3 dagen en de klant wordt persoonlijk geholpen.

Kom tijdens het symposium gerust even bij ons langs dan maken we kennis en beantwoorden we uw vragen.

Critter4art

In het dagelijks leven werk ik als specialistisch paraveterinair bij het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam bij de afdeling Orthopedie . In mijn vrije tijd ben ik een selftaught of te wel autodidact kunstenaar. Dit betekent dat ik het tekenen mijzelf heb aangeleerd en er geen opleiding/cursus voor heb gevolgd . Ik ben gespecialiseerd in het maken van dierenportretten. Tevens vind ik het leuk om wat te spelen met epoxy en verf. Ik maak graag muur-schilderingen, maar elk ander persoonlijk verzoek sta ik ook voor open. Ik houd wel van een uitdaging.

Voor zolang als ik me kan herinneren ben ik een creatief persoon en ontwikkel ik mijzelf nog steeds elke dag. Mijn opdrachten komen van over de hele wereld. Tijdens het hele proces stuur ik foto’s van het werk, zodat je goed op de hoogte bent en eventuele op- en aanmerkingen kunt geven.

Naast dit alles vind ik het leuk om mijn werk aan iemand anders te leren. Laat me weten of je interesse hebt in het krijgen van lessen en als je vragen hebt over materialen of over mijn manier van werken, ben je ook van harte welkom. Indien er genoeg animo voor is zijn er plannen om in de toekomst workshops en online cursussen te gaan geven. Neem een kijkje op mijn website en neem gerust contact met mij op als u vragen heeft of een persoonlijke aanvraag wilt doen. www.critter4art.com

Ortho-Medico

Ortho-Medico staat voor “in beweging blijven” of “terug in beweging komen” en is sinds 1987 een gekende speler in de Benelux markt voor orthopedische hulpmiddelen en specifieke behandelingen zoals Shockwave.

Sinds kort zijn we ook actief in dierengeneeskunde met de NRX Straps. Eén strap met oneindige mogelijkheden bestaande uit een nieuw soort van materiaal op basis van CR-Neopreen. Hiermee kan men zelf dynamische spalken mee maken die voldoen aan de individuele behoeften. Alle info http://www.orthomedico.eu/nl/products/detail/1521

Dogfysion

Dogfysion……. de webwinkel met dierfysiotherapeutische visie, met artikelen voor revalidatie en (preventieve) zorg.

Vedias

Vereniging van dierenarts assistenten