Orthopedieren

Macha Jansen

Biografie

Orthopedieren is een orthopedisch instrumentmakerij. Wij zijn een tweekoppig specialistisch bedrijf dat maatwerk orthopedische hulpmiddelen aanmeet, vervaardigt en aflevert voor dieren.

De makers van Orthopedieren: Jurriaan Goossens en Linda Braber

De passie van Jurriaan voor techniek en ambachtelijk werk heeft ervoor gezorgd dat hij het vak van orthopedisch instrumentmaker heeft gekozen. Het is een schitterend beroep waarbij vakmanschap, vorm, materiaal en toepassing samenkomen in een hulpmiddel dat de kwaliteit van leven aanzienlijk kan vergroten.

In 2003 is hij zijn loopbaan als instrumentmaker bij Van Dinter Orthopedie begonnen – in de humane orthopedie. Hier heeft hij het vak geleerd en zijn diploma’s behaald. In die tijd groeide de vraag naar orthopedische hulpmiddelen voor dieren. Zijn interesse was meteen gewekt: een dier stelt immers heel andere eisen aan een hulpmiddel dan een mens. Hij vond het een uitdaging!

Na vele hulpmiddelen voor dieren gemaakt te hebben, heeft Jurriaan samen met Linda in 2013 Orthopedieren opgericht. Bij Orthopedieren is er alle tijd en aandacht die nodig is voor uw dier en de specifieke hulpvraag.
Maatwerk dus, steeds opnieuw.

Linda maakt de leesten nadat er maat is genomen en een gipsafdruk is gemaakt. Tevens houdt zij zich bezig met het productieproces van de maatwerk schoenen en alle bandages.

Linda neemt voor Orthopedieren tevens de planning en communicatie voor haar rekening